به گزارش سلام بانو، فاطمه سادات پورموسوی امیری در گفتوگو با خبرنگار ما اظهار کرد: ایجاد فرهنگ و راهـبـرد برای امیدآفرینی در جامعه، نیازمند برنامهریزی دقیق است.
وی با اشاره به اینکه مسئله زن و خانواده جزء مسائل درجه یک کشور است، خاطرنشان کرد: دلایل مختلفی برای ثابت کردن این ادعا وجود دارد که مسئله زن یکی از کانونهای توجه دشمن است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه صحبت کردن از سیره حضرت زهرا(س) وظیفه همه بوده است، گفت: ما باید نقش مادر و مادری را برای ایجاد زندگی و جامعهای آباد و پر از آرامش به تصویر بکشیم.
پورموسوی افزود: مادر و مادری کردن به معنای پیوند دادن اعضای خانواده و ایجاد ارتباط و اتصال میان سلولهای اصلی جامعه است که از خانهها و خانوادههای دیگر تا محله و شهر که همه را به هم وصل می کند.
پژوهشگر حوزه زنان با بیان اینکه مادر، محوری است که با عشق و محبت جامعه پردازی میکند، خاطرنشان کرد: مادر لطیف بوده و با زنجیر محبت همه را به هم متصل میکند و ُزُمُختیها را میزداید و به جایش محبت می آفریند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه محبت مادر همانند آهنربایی است که اگر در جامعه باشد همه دلها را به هم متصل می کند، گفت: ابن هنر حضرت زهرا(س) بود که با مدیریت و اتصال عواطف خانوادگی و اجتماعی، همه را به حرکت و تکاپو می انداخت.
پورموسوی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی توانسته وجدان فاطمی زنان ایران را به عرصه عمل بکشاند و برای آنها «هویتی عینی و کاربردی» ایجاد کرده و این قدرت پیوندزنی و جریانسازی هرگز متوقف نخواهد شد.
پژوهشگر حوزه زنان، مهمترین نقش اجتماعی زنان و مادران را اایجاد جریانات وپیوندهای اجتماعی و رهبری عواطف اجتماعی برشمرد و گفت: این نقش از درون خانه و خانواده آغاز شده و با تغییر سبک و مدل آن، تا اجتماع و ترسیم روابط اجتماعی و اتصالات میان جامعه ادامه پیدا می کند.
وی در ادامه نقش مادری را مانند نخ تسبیح اتصال اجتماعی تشبیه کرد و گفت: اگر این اتصال اجتماعی در میان جامعه تقویت شود، جامعه آمادگی فرود آمدن و تحقق ولایت طولی الهی و رسیدن ولایت خداوند از سمت پیامبر و اولیا الهی آن را پیدا میکند.
پورموسوی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) با به حرکت در آوردن زنان مدینه توانسته بسیاری از جریانات اجتماعی حول شخصیت پیامبراکرم (ص) و حضرت علی(ع) شکل بگیرد که نتیجه آن جامعه اسلامی و جبهه مردمی است.
پژوهشگر حوزه زنان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند: « وقتی زن مسلمان به فطرت و به اصل خود بر می گردد، معجزه عظیمی درسـت می کند»، افزود: این معجزه عظیم از مـادر و مادریهایش حاصل میشود.
وی با بیان اینکه اسلام برای حضور زنان در اجتماع نقش بیبدیل را ایجاد کرده است، خاطرنشان کرد: زنان و مادران باید با بهرهگیری از سیره حضرت زهرا(س) و مادرانههای آن بانوی عالم، پیوند اجتماعی را در خود تقویت کنند.
پورموسوی با اشاره به اینکه مادرها عناصر هویت ملی را به نسلها انتقال میدهند، تصریح کرد: هویت و شخصیت یک ملت در درجه اول به وسیله مادرها با زبان، آداب، سنتها و اخلاقهای خوب، منتقل میشود.

پژوهشگر حوزه زنان افزود: مادر افشاننده بذر ایمان و اخلاق در دلها بوده و به همین دلیل در جامعه ما دشمن به طور دائم به دنبال تضعیف و شبهه افکنی نسبت به آن است.
وی در ادامه گفت: هدف تحقق جهاد تبیین، در مورد یکی از ارکان شکلگیری جامعه اسلامی و تمدنی به نام مادری باید مفهوم پردازی وعملیاتی ترسیم شود.
پورموسوی با اشاره به اینکه منویات رهبری در خصوص مادری در چند محور قابل احصا است، افزود: حق حیات، ادامه نسل، انتقال عناصر هویت ملی، فرهنگ و تمدن به نسل بعدی از ظرافتهای زن و مادر است که با رشته پروردن احساسات و عواطف توسط او شکل میگیرد.
پژوهشگر حوزه زنان در ادامه با تاکید بر اینکه غرب با بزک و نمایشی کردن زن میخواهد نقش مهم مادری را تحت الشعاع دنیاخواهی و لذتجویی قرار دهد، گفت: باید ابزار دشمن برای تحقق این گناه بزرگ را افشا کرد و به تعبیر دیگر «رقیب مادری» را که توسط ابزارهای دشمن جذاب معرفی می شود، به افکار عمومی معرفی کرد.
پورموسوی بیان کرد: یکی از مهمترین رقیب هویتدهی و منزلت بخشیهای قلابی به زن شاغل و تحصیل کرده است که اختیارات و آبرو و اعتبارات انسانی و مالی را به سمت خود جلب می کند و امکان نقش آفرینی و هویتمندی مادران را از آنها سلب می نماید.
ثبت دیدگاه