رویاهایی که با تراش چوب رنگ واقعیت گرفت/ پشتیبان همسرت باش
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
شناسه : 5479
1
روایت زندگی زوج نجار فریدونکناری؛ سمیه نجات‌بخش و سید مجتبی اکبری، زوج فریدونکناری با کار در کارگاه نجاری نه‌تنها کسب‌وکاری موفق ساخته‌اند، بلکه با همکاری و اعتماد متقابل، زندگی مشترکی پر از حس خوب و معنا خلق کرده‌اند که الگویی الهام‌بخش برای زوج‌هاست.
ارسال توسط : نویسنده : سمانه سراج فریدونی
پ
پ

به گزارش سلام بانو، در میان شلوغی‌های زندگی، داستان زوج‌هایی که با عشق و همکاری رؤیاهایشان را می‌سازند، مثل یک قصه شیرین دل‌ها را گرم می‌کند. این گزارش، روایت زوجی است که عاشق کار با چوب و نجاری هستند و با همدلی و رفاقت، نه‌تنها کسب‌وکاری موفق راه انداخته‌اند بلکه زندگی مشترکی پر از حس خوب ساخته‌اند. در ادامه برای آشنایی بیشتر با این زوج نجار فریدونکناری با ما همراه باشید تا از عشق به چوب، چالش‌ها و شیرینی‌های این حرفه برای ما روایت کنند.

آغاز قصه: از عشق به چوب تا همکاری مشترک

لطفاً خودتان رو معرفی کنید.

سمیه نجات‌بخش ۴۴ ساله اهل فریدونکنار هستم سال‌ها تو نمایندگی بیمه کار می‌کردم ولی به دلیل علاقه‌ای که به کار چوب داشتم تصمیم گرفتم علاوه بر کار بیمه در کنار همسرم در کار نجاری هم فعالیت کنم.

 قصه نجاری از کجا شروع شد؟

عشق به چوب از بچگی با من بود، یادمه پنجره‌های چوبی مشبک‌خانه مادربزرگم را خیلی دوست داشتم و همیشه حس خوبی به من می‌داد وقتی هم با همسرم که کارش نجاری بود آشنا شدم، این علاقه پررنگ‌تر شد و با خودم گفتم این فرصت خوبی که از آن استفاده کنم و ماجرای اومدنم به نجاری از اینجا شروع میشه که ابتدا فقط علاقه بود و بعد از ازدواج چون هر دو عاشق این کار بودیم این مسیر را ادامه دادیم.

به‌عنوان یه خانم، انتخاب این حرفه که به‌ظاهر مردانه است، براتون سخت نبود؟ نگاه دیگران چطور بود؟

درسته نجاری یه سری توانایی‌ها و ظرافت‌ها می‌خواهد، ولی من با عشق و همراهی همسرم کنار اومدم و به نظرم هیچ مشکلی ندارد، شاید خیلی‌ها به من می‌گفتن «کار سخته، مردونه‌ست، خسته میشی، ولی خیلی‌ها هم تشویقمان کردن و گفتن: وای، چقدر قشنگ که شما دوتا با هم کار می‌کنید» و این حس رفاقت و همکاری برای دیگران هم جذاب بود.

چالش‌ها و شیرینی‌های کار مشترک

همکاری باهمسرتان چه تأثیری روی زندگی مشترک و کارتون داشت؟

خیلی جالب است وقتی زوجی با هم و در کنارهم کار می‌کنند، ما پنج سال پیش ازدواج کردیم و این همکاری، رفاقتمان و پشت‌هم بودنمان توی کار بیشترمیکنه و موجب این میشه همدیگر را بهتر درک کنیم، با هم خسته می‌شویم، با هم شروع کنیم و از نظر اقتصادی هم برای مابهترهه چون حس می‌کنم این کار، زندگی مشترکمان را غنی‌تر کرد.

کدام ویژگی شخصیتی‌تان در موفقیت این کار تأثیر بیشتری داشت؟

من یه شخصیت اجتماعی‌ام و روابط‌عمومی بالایی دارم که در کار بیمه و نجاری خیلی به من کمک کرد تا بتونم با مشتری‌ها راحت ارتباط برقرار کنم و موجب پیشرفت درکارمان شود.

با چه چالش‌هایی در این حرفه روبه‌رو بودید؟

کارهای سنگین مثل بلندکردن چوب یه مقدار سخت، ولی همسرم مراعات می‌کند و کارهای سنگین‌تر را خودش انجام می‌دهد، نگاه‌ها هم گاهی تعجب‌آور ولی بیشتر تحسین می‌کنند‌، مشتری‌ها، مخصوصاً خانم‌ها، چون من از زاویه دید اونا نظرمیدم، راحت‌تر اعتماد میکنن، مثلاً تو طراحی آشپزخانه یا دکوراسیون، نظراتم خیلی به کار می‌آید.

آیا موقع کار با همسرتان عصبانی شدین؟ این دعواها به خانه کشیده شد؟

نجات‌بخش یه لبخندی زد و گفت؛بله پیش می‌آید، هر دو گاهی عصبانی می‌شویم، ولی دعواها گذراست، به قول همسرم، پشت در خانه تمام می‌شود ولی به خانه نمیرسد، حتی گاهی با شوخی میگیم «یه کلیپ پت و مت بذاریم!»

تجربه و رفاقت پشتوانه یک کسب‌وکار موفق

همسرتان چطور از نظرات شما در کار استفاده می‌کنند؟

 همسرم همیشه نظرم را می‌پرسد، چون من از زاویه دید یه خانم نگاه می‌کنم. مثلاً میگه: «اینجا چیکار کنیم قشنگ‌تر بشه؟» چون خانم‌ها بهتر می‌توانند دکوراسیون را تصور کنند، نظرم را اعمال می‌کند و این موجب شده حس کنم تو کار تأثیر زیادی دارم.

مهم‌ترین پشتوانه شما در این کار چیست؟

تجربه‌ای که تو این سال‌ها به دست آوردیم عشق به کار و همکاری با همسرم، پشتوانه اصلی بود شاید اول فکر نمی‌کردیم این‌قدر موفق باشیم، ولی این رفاقت و پشت‌هم بودن، ما رو جلو برد.

چشم‌اندازتان برای آینده چیه؟ برنامه‌ای برای توسعه کار دارید؟

دوست داریم یه کارگاه تولیدی داشته باشیم. الان هم داریم دوره‌های آموزشی تو تهران می‌گذرانیم و هدفمون اینه که چند نفر رو استخدام کنیم، هم کارآفرینی و هم تولیداتمان بیشتر شود.

 چه صحبتی با مخاطبان دارید؟

 تو زندگی با همسر یا هر کاری رفاقتی و دلی کار کنید، خدا همه چیز رو ردیف می‌کند و معتقدم رفاقت و اعتماد، نه‌تنها در کار بلکه در تعامل با مشتریان نیز نقش کلیدی دارد و من چون با همه رفیق می‌شدم، راحت‌تر به من اعتماد می‌کردند، بنابراین کار که دلی باشد، همه‌چی را قشنگ می‌شود.

کار کردن زن و مرد ندارد

در ادامه گزارش زوج فریدونکناری که با عشق به چوب و نجاری،کسب‌وکاری موفق و زندگی مشترکی پر از رفاقت ساخته‌اند،پای صحبت‌های سیدمجتبی اکبری همسر سمیه نجات‌بخش بانوی نجار فریدونکناری نشسته‌ایم و قرار است از مسیر کاری‌، همراهی با همسرش و دیدگاهش درباره همکاری زوج‌ها برای ما صحبت کند.

 آقای اکبری از شروع کارتون بگید.

از سال ۹۷ به‌صورت حرفه‌ای وارد حرفه نجاری شدم و حدود ۷ساله مشغول به کار هستم اوایل بیشتر در زمینه کابینت‌سازی و مصنوعات چوبی مثل MDF کار می‌کردم و چند ماهی است که تخصصی‌تر در چوب و نجاری سنتی مانند ساخت مبلمان چوبی به سبک چینی که این شاخه از نجاری، ظرافت و تخصص خاص خودش را داره که ما با علاقه وارد این کار شدیم.

چرا تصمیم گرفتین همسرتون هم در این کار کنارتون باشه؟

 همیشه دوست داشتم همسرم کنارم باشه و یه کار مشترک داشته باشیم از اول ازدواجمون در همه کارها با هم بودیم و این رفاقت برامون خیلی مهم بود به همین خاطر بهش پیشنهاد دادم بیاد نجاری رو یاد بگیره، هم یه حرفه جدید، هم سرش گرم می‌شود و هم یه منبع درآمد اضافه داریم و خیلی هم نمی‌خواستم فقط تو خونه باشه چون حس کردم این کار می‌تواند بهش انرژی بده. خدا رو شکر همسرم علاقه داشت و حالا با هم کار می‌کنیم.

 چطور به این دیدگاه رسیدین که همسرتون بیرون از خانه کار کند؟

 به نظرم کار کردن مرد و زن ندارد، چه در خونه، چه بیرون، دوست داشتم همسرم فعال باشد، مستقل باشد. این که یه خانم بیرون از خونه کار کند، نه‌تنها باعث افسردگی نمی‌شود،بلکه به مدیریت خونه و حتی تربیت بچه‌ها هم کمک می‌شود و خودم تا جایی که بتوانم به همسرم کمک می‌کنم، همان‌طور که ایشان توی کار به من کمک می‌کند.این رفاقت دوطرفه است.

همکاری کنار هم موجب تقویت کار و زندگی شد

همکاری با همسرتون تو کار چه تأثیری روی زندگی و حرفه‌تون داشته؟

 خیلی تأثیر خوبی داشته، همسرم با روابط عمومی بالاش و نگاه زنانه‌ای که به کار داره موجب شده مشتری‌ها راحت‌تر به ما اعتماد کنن، مثلاً در طراحی دکوراسیون یا آشپزخونه، نظرش خیلی به کار می‌اومد، از نظر زندگی مشترک هم، چون با هم خسته میشیم و با هم کار می‌کنیم، همدیگه رو بهتر درک می‌کنیم و این همکاری، رفاقتمون رو قوی‌تر کرد.

 همسرتون چطور می‌توانست در کار بهتون کمک کنه؟

همسرم نگاه ظریف و زنانه‌ای داره که من ندارم، مثلاً تو طراحی یه مبل یا کابینت، ازش می‌پرسم: «به نظرت اینجا چیکار کنیم قشنگ‌تر بشه؟» چون خانم‌ها بهتر می‌توانند حس و حال فضا رو تصور کنند، نظراتش خیلی به کار می‌اومد و همیشه نظرش را می‌پرسم و سعی می‌کنم تو کار اعمال کنم و این موجب میشه کارمون متنوع‌تر و جذاب‌تر شود.

رفاقت تا حمایت

مهم‌ترین پشتوانه شما در این مسیر چی بود؟

 عشق به کار و رفاقت با همسرم، چون ما از اول با هم بودیم و این پشت‌هم بودن، بزرگ‌ترین پشتوانه‌مان بود تجربه‌ای که تو این سال‌ها جمع کردیم و اعتمادی که مشتری‌ها بهمون دارن هم خیلی کمک کرده، شاید اول فکر نمی‌کردیم این‌قدر پیشرفت کنیم، ولی حالا می‌بینیم که این مسیر درست بود.

چه توصیه‌ای به زوج‌هایی که می‌خواهند با هم کار کنند دارید؟

 آقایون سعی کنند خیلی با کار کردن همسرشون سخت‌گیری نکنند، اگه همسرشون دوست داره کار کنه یا یه حرفه یاد بگیره، حمایتش کنند چرا که حضور خانم‌ها تو اجتماع، چه در کار، چه در مدیریت خونه، موجب موفقیت بیشتر و سعی کنن همیشه رفاقتی و دلی با هم کار کنند. اگر عشق و اعتماد باشه، خدا همه چیز رو ردیف می‌کنه.

حرف پایانی؟

 از مشتری هامون که به ما اعتمادکردن تشکر می‌کنم. از همسرم ممنونم که همیشه کنارم و امیدوارم بتوانیم با کارمون، هم خودمون پیشرفت کنیم، هم به بقیه انگیزه بدیم که با رفاقت و عشق، رویاهاشون را بسازند.

به گزارش سلام‌بانو، این زوج فریدونکناری با عشق به چوب و رفاقت بی‌نظیرشان، نشان داده‌اند که وقتی دو نفر دست در دست هم برای تحقق رؤیاهایشان تلاش کنند، نه‌تنها کسب‌وکاری موفق می‌سازند، بلکه زندگی مشترکی پر از حس خوب و معنا خلق می‌کنند. داستان سمیه و مجتبی، قصه‌ای است که به همه یادآوری می‌کند: با عشق و همکاری، هیچ رؤیایی دور از دسترس نیست.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.