سیاه دانه یا همان نعناع فلفلی سیاه، یک گیاه علفی است که از خانواده یاس با نام علمی Nigella sativa شناخته میشود.
این گیاه در مناطق گرم و خشک آفریقا، آسیا و اروپا رشد میکند و بذرهای آن از دیرباز در طب سنتی به عنوان دارو استفاده میشود.
این بذرها دارای مواد مغذی مانند ویتامینها، مواد معدنی و اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ هستند.
از مصرف سیاه دانه جهت بهبود سلامتی دستگاه تنفسی، سیستم ایمنی، کاهش التهابات، کاهش خطر بیماری قلبی عروقی، بهبود عوارض بیماری دیابت و …
منبع: جلد نیوز
ثبت دیدگاه